• Archief
Zaterdag 11 juni 16e VROEM Joure

Zaterdag 11 juni 16e VROEM Joure

Zaterdag 11 juni staan 150 oldtimers én hun bezitters weer centraal tijdens de 2011 editie van de zestiende editie van VROEM. Dit bijzondere evenement is gratis toegankelijk voor zowel deelnemers als bezoekers en staat bol van activiteiten voor jong en oud met auto’s, motoren, brommers, live-muziek, een onderdelenmarkt en diverse attracties voor de jongsten.

Het belooft weer ouderwets gezellig te worden in de winkelstraat met glimmende bolides, ronkende motoren, vriendelijke deelnemers en sfeervolle muziek. Het thema dit jaar is Laurel & Hardy. ’s Ochtends worden de deelnemers ontvangen met koffie en na een gezellig samenzijn klinkt om half tien het startschot voor de themarit door het prachtige Friese landschap met onderweg diverse verassende elementen en een picknick. Na het middaguur worden de voertuigen opgesteld in de Jouster winkelstraat Midstraat waarna het publiek toestroomt, de live-muziek wordt ingezet en het feest begint.

Nieuw dit jaar is de Occasion Merke zijn. Aan het verlengde van de Midstraat, op het sfeervolle plein De Merk, worden auto’s van dealers en BOVAG garages opgesteld welke bestemd zijn voor de verkoop. Oldtimers van 40 jaar en ouder, mooie en vertrouwde jonge occasions maar ook splinternieuwe auto’s waarmee nog geen meter is gereden.

VROEM staat al vele jaren te boek als een van de gezelligste oldtimerevenementen van het Noorden en een van de grotere evenementen van de gemeente Skarsterlân. Om die reden trekt het evenement veel deelnemers én bezoekers die zin hebben in een gezellig dagje uit.

Meer informatie is te vinden op: www.vroem.com

terug naar voorpagina