• Archief
Oldtimerweekend ‘De Walm’ 20, 21 en 22 mei 2011

Oldtimerweekend ‘De Walm’ 20, 21 en 22 mei 2011

Op 20, 21 en 22 mei 2011 vindt in Zundert de zesde editie van oldtimerweekend „De Walm“ plaats. De Walm is vrij toegankelijk en gratis voor iedereen, het maakt niet uit of u wel of geen oldtimer heeft. Er zullen o. a. oude auto’s, motoren, tractoren, fietsen, brommers, vrachtauto’s en legervoertuigen ten toon gesteld worden.

De Walm heeft tot doel om liefhebbers van oldtimers bij elkaar te brengen en samen een vooral gezellig weekend te beleven. Op het terrein zal van alles te zien en te beleven zijn. De bezoekers maken eigenlijk zelf het weekend, namelijk iedereen die in het bezit is van een oldtimer en het weekend bezoekt kan zijn of haar voertuig op het evenemententerrein parkeren. Ook als u een oldtimer te koop heeft dan mag u die gratis het gehele weekend tentoonstellen. Heeft u onderdelen over dan is er de mogelijkheid tot kofferbakverkoop.

Liefhebbers die het gehele weekend willen komen kunnen blijven kamperen. Kampeerders zijn al vanaf vrijdag 20 mei welkom. Op vrijdag en zaterdagavond is iedereen welkom in de feesttent waar gezellige muziek zal worden gedraaid, alles van Nederlandstalig tot rock. Bezoekers met en zonder voertuig zijn welkom vanaf zaterdagmorgen 9 uur tot zondagmiddag 5 uur. Voor de kinderen is er een springkussen. Op zaterdag (ochtend) zijn er ritten voor auto’s, legervoertuigen en brommers.

Meer informatie: www.dewalm.nl

terug naar voorpagina