• Archief
Oss on Classic Wheels 26 juni 2011

Oss on Classic Wheels 26 juni 2011

Op 26 juni 2011 vindt de twaalfde editie van Oss on Classic Wheels plaats. Het evenement bestaat uit een toertocht door de omgeving en een Concours d’ Elegance. De organisatie verwacht rond de 250 oldtimers deze dag. Elke inschrijver ontvangt een aantal consumptiebonnen, een OoCW-rallyschildje en dingt automatisch mee naar één van de prijzen binnen diverse categorieën.

Daarnaast is voorzien een kofferbakverkoop van onderdelen en boeken een groot terras en natuurlijk muziek. Tijdens dit evenement is er verder speciale aandacht voor de stichting Dichterbij. Deze stichting ondersteunt mensen met een beperking. Om deze mensen een geweldige dag te bezorgen wil de organisatie ze laten meerijden met een oldtimer tijdens een speciaal hiervoor te volgen route.

Info en inschrijven: www.oocw.nl

terug naar voorpagina