• Archief
De Nacht van Naaldwijk 5 en 6 augustus

De Nacht van Naaldwijk 5 en 6 augustus

Voor de tweede keer op rij organiseert WOC Het Barrel in de nacht van 5 op 6 augustus 2011 de historische autopuzzeltocht ‘De Nacht van Naaldwijk’ organiseren. De puzzeltocht vindt wederom plaats in het weekend voorafgaand aan de feestweek. Alle autoliefhebbers kunnen hieraan deelnemen, zowel met een oldtimer als met een nieuwe auto.

Op vrijdag 5 augustus staan alle deelnemers van 19.00 tot 21.00 uur opgesteld op het Wilhelminaplein. Hier heeft het (winkelend) publiek de gelegenheid de auto’s te bekijken. Vanaf 21.00 uur zal het startschot de deelnemers, met enige minuten tussentijd, laten vertrekken. De tocht duurt ongeveer 10 uur en gaat over de binnenwegen van het hele land. Het gaat hierbij niet om snelheid maar om parate kennis.

Inschrijven en meer informatie: www.hetbarrel.com.

terug naar voorpagina