• Archief
Desert Car Kings bij Discovery Channel

Desert Car Kings bij Discovery Channel

Jason McClure en zijn vader Ron zijn de uitbaters van het bedrijf Desert Valley Auto Parts, een van de grootste autosloperij in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Hun terreinen in Casa Grande en North Phoenix zijn samen 1 hectare groot. Hier staan meer dan 10.000 auto’s, waaronder veel oldtimers, in uiteenlopende staat te wachten op wat komen gaat. Sloop of toch redding? Dat laatste is een idee van de bekende tv-zender Discovery Channel dat ook in Nederland uitzendt. Discovery Channel deed de heren van Desert Valley Auto Parts het voorstel om tussen 10.000 auto’s te zoeken naar bijzondere oldtimers om die vervolgens volledig te restaureren. Het idee viel bij de McClure’s in goede aarde en zaterdag 5 juni is om 21:00 uur de eerste aflevering te zien waarin een de McClure’s een T-Bird uit 1965 restaureren om die vervolgens via een veiling te verkopen.

meer info: www.discoverychannel.nl

terug naar voorpagina