• Archief
2e Puttense Automobiel Parade 16 juli 2011

2e Puttense Automobiel Parade 16 juli 2011

Na een succesvolle eerste editie in 2010, staat ook in 2010 een Puttense Automobiel Parade op de agenda. Inderdaad, de Tweede Puttense Automobiel Parade. Op 16 juli staat het Veluwse dorp in het teken van auto’s. De organisatie belooft een mooi en compleet programma bijna klaar. Tijdens de Automobielparade op 16 juli zal het voormalige paradepaardje van de Algemene verkeersdienst (nu KLPD) te bewonderen zijn, de beroemde of misschien beter beruchte politie Porsche. Voor de kinderen staat er een auto in het dorp die zij helemaal mogen beschilderen. Voor iedereen die kracht en snelheid wil meten is er een wielwissel wedstrijd en VVN organiseert een verkeerquiz is met een alcoholbril aanwezig. Verder is er een keur aan zelfbouw modellen te zien. Bovendien is na heel veel overleg de organisatie erin geslaagd de bekende zwarte Opel Manta uit de film van New Kids turbo naar Putten te halen.

Meer informatie: www.automobielparade.nl

terug naar voorpagina