• Archief
Oldtimerdag Kampen 9 juli 2011

Oldtimerdag Kampen 9 juli 2011

Op zaterdag 9 juli 2011 staat de binnenstad van Kampen weer vol met prachtige glimmende oldtimers. Dan vindt namelijk voor de 14e keer de Oldtimerdag plaats in het centrum van Kampen met de traditionele autoshow en daarnaast is er ook dit jaar weer een automobiliamarkt.

De Oldtimerdag staat open voor oldtimer van minimaal 1970 of ouder.
Er zullen dit jaar naar verwachting meer dan 300 prachtige klassiekers vanuit heel Nederland naar het nostalgische Kampen komen.

Tussen 9.30 en 10.30 uur zullen alle oldtimers, zowel twee-, drie-, als vierwielers, de historische binnenstad van Kampen nog meer tot de verbeelding laten spreken. De lange stoet van prachtige en met zorg opgepoetste blinkende mobielen geven u een indruk van meer dan 70 jaar historie op het gebied van automobiles. Naast dat u de oldtimers kunt bewonderen en misschien wel de kans krijgt om even achter het stuur te zitten, zullen de eigenaren u graag antwoord willen geven op uw vragen.

Om 14.30 uur vertrekken de oldtimers voor een gezamenlijke tocht door het prachtige gebied rondom Kampen. Vanaf 16.00 uur zal het defilé in door het College van burgemeester en Wethouders worden afgenomen. De tocht eindigt voor het nieuwe gemeentehuis.

Kijk voor meer informatie op www.steck.nl

terug naar voorpagina