• Archief
25e Oldtimerdag Hattem 27 augustus 2011

25e Oldtimerdag Hattem 27 augustus 2011

In 2011 wordt voor de 25e keer een oldtimerdag georganiseerd in Hattem. Op zaterdag 27 augustus zijn de diverse voertuigen en stationaire motoren weer te bewonderen in Hattem. Denk daarbij aan oldtimer motorfietsen, auto’s, tractoren, bromfietsen en stationaire motoren. Voor zowel de oldtimer tractoren als de oldtimer auto’s, brommers en motoren is er een rondrit uitgezet.

De Oldtimerdag Hattem is een evenement wat ooit heel kleinschalig begon met een tiental motoren en is uitgegroeid tot een ware, grootse happening welke niet meer valt weg te denken op de activiteitenkalender van de gemeente Hattem. Het informele karakter van het evenement is een belangrijk kenmerk dat na 25 jaar nog steeds bewaard is gebleven.

Meer informatie is te vinden op: www.oldtimerdaghattem.nl

terug naar voorpagina