• Archief
Northern Meeting 2 juli 2011

Northern Meeting 2 juli 2011

Op 2 juli 2011 vindt de eerste editie van het Schots evenement Northern Meeting plaats in het Groningse Westerkwartier. Northern Meeting brengt een dag vol met festiviteiten en is een breed opgezet evenement met vele facetten. In het kader van dit evenement zijn drie wandel- en fietsroutes uitgezet en een route voor de oldtimer. Deze routes brengen je langs de mooiste plekken in het Westerkwartier en eindigen bij de Baak voor een mooie dag bij Northern Meeting. Eigenaren van Engelse oldtimers kunnen deelnemen aan ‘Meeting the Westerkwartier’ route van circa 85 km. Het startpunt is het gemeentehuis van Zuidhorn en de route loopt door het hele Westerkwartier. Wie zich liever wil láten vervoeren kan deelnemen aan de ‘Guided tour Westerkwartier’, een tocht in een oldtimerbus o.l.v. een gids langs de mooiste (Schotse) plekjes. Deze tocht start bij het station van Grijpskerk.

Meer informatie op: www.northernmeeting.nl

terug naar voorpagina