• Archief
6e International Classic USA Car treffen 4 september

6e International Classic USA Car treffen 4 september

Op zondag 4 september 2011 van 10-17uur vindt er bij Cafe Restaurant De Witte Stein net voor de grens met Duitsland, een Internationaal CLASSIC USA CAR treffen plaats, Dat betekent: veel chroom, grote staartvinnen en vooral Amerikaanse sleeën en muziek uit de 50-60er jaren. Kortom: alle ingrediënten die herinneringen zullen oproepen aan de cultuur van de fifties-sixties van de vorige eeuw.

Het evenement is gratis te bewonderen voor bezoekers en uiteraard voor bezitters van een Classic USA Cars tot en met bouwjaar 1978, Sorry: No Vans, Customs, or Hotrods, Bij goed weer worden er maar liefst tussen 100 en 450 Mooie American Classic Cars verwacht.

De hele dag live muziek en dans verzorgd door, Mike Melvin, Mini Boogie Team,Brigit, allround zanger Douwe, Peter White en vele anderen. Dit zijn artiesten die live muziek en dans uit de jaren 50-60 ten gehore brengen.

Het evenement vindt plaats bij en rondom Cafe Restaurant De Witte Stein Keulseweg 193. In Reuver kunt u tevens terecht voor een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er volop vertier met o.a een grote speeltuin en springkussens.

Meer informatie is te vinden op: www.cadillac1962.nl

terug naar voorpagina