• Archief
Oldtimer Festival Horst 10 juli 2011

Oldtimer Festival Horst 10 juli 2011

Het Oldtimer Festival in Horst aan de Maas is dit jaar een 1 daags buitenevenement, waaraan alle oldtimers van 25 jaar en ouder kunnen deelnemen, voor zowel auto`s, motoren, bromfietsen, vrachtwagens, tractoren en leger voertuigen. Ook kit-cars of een gemodificeerd voertuigen jonger dan 25 jaar zijn van harte welkom op het festival.

Tijdens het evenement is er een toertocht over 70 km zonder opdrachten waaraan deelnemers veel plezier kunnen beleven, een oldtimermarkt waar onderdelen geruild of verkocht kunnen worden, evenals complete voertuigen. Natuurlijk mag het Show & Shine element niet ontbreken met de tuning en streetrace voertuigen, zij zullen een davernde show neerzetten waar de rook van af komt!! Deelnemers die hun voertuig tentoonstellen worden door een deskundige jury beoordeeld en maken kans op leuke prijzen welke beschikbaar worden gesteld door onze sponsoren, de onderdelen waarvoor men zich kan inschrijven worden onderverdeeld in meerde bouwjaargroepen. Gemodificeerde voertuigen en kit-cars worden samengevoegd.

Meer informatie op: www.oldtimerfestivalhorst.nl

terug naar voorpagina