• Archief
Start The Hague-Beijing Challenge 5 mei 2012

Start The Hague-Beijing Challenge 5 mei 2012

Op 5 mei 2012 vindt in Den Haag de start van ‘The Hague-Beijing Challenge’ plaats, een 11.000 km lange rally met oldtimers, met als eindpunt de Chinese Muur in Beijing. Deze langeafstandsrally wordt speciaal georganiseerd om geld in te zamelen voor Terre des Hommes. De deelnemers worden bij de start uitgezwaaid door onder andere de ambassadeur van Terre des Hommes en voormalig Tweede Kamervoorzitter de heer Frans Weisglas. De tocht die ruim vier weken duurt, start op het Bevrijdingsfestival in Den Haag en leidt onder andere door Duitsland, Polen, Litouwen, Letland, Rusland, Mongolië en China. De finish is rond 2 juni op de Chinese Muur waar de cheque aan Terre des Hommes wordt overhandigd. De organisatie streeft naar tien deelnemende teams die het 11.000 km tellende avontuur aan durven te gaan. Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.hbc2012.com.

terug naar voorpagina