• Archief
Eigenaar oldtimerstalling weet diefstal oldtimers 4 jaar verborgen te houden

Eigenaar oldtimerstalling weet diefstal oldtimers 4 jaar verborgen te houden

De eigenaar van de Amerikaanse oldtimerstalling wist eigenaren van auto’s die bij zijn bedrijf waren gestald vier jaar lang voor de gek te houden. De Amerikaan stal drie oldtimers die bij hem waren gestald, een Ford Roadster uit 1934, een Ford Phaeton uit 1936 en een Ford Cabriolet uit 1939. Om de auto’s in de stalling te beschermen waren ze afgedekt met een hoes. Wat de eigenaren echter niet zagen als ze bij het bedrijf langskwamen dat ze niet hun oldtimer onder de hoes zagen, maar een slim nagemaakte silhouet van de oldtimer. De oldtimers waren expres op een moeilijk bereikbare plaats in de stalling geplaatst. De oldtimers zelf waren al lang doorverkocht waarbij de stalling de stalling eigenaar het geld in eigen zak stopte. Toen een van de eigenaren de zaak niet meer vertrouwde kwam uiteindelijk, na vier jaar, de waarheid aan het licht. De volgende keer toch maar even onder de hoes kijken als u de stalling van uw oldtimer bezoekt?

terug naar voorpagina