• Archief
8th American Tukkerday 9 en 10 september

8th American Tukkerday 9 en 10 september

Zoals de titel al verraad: op 9 en 10 september staat Twente, het dorp Vroomshoop om precies te zijn, weer in het teken van Amerikaanse auto’s en lifestyle. Dit jaar wordt het evenement al voor de achtste keer georganiseerd. Het programma vermeldt onder andere een Show & Shine Contest – 1e, 2e en 3e prijs voor mooiste “car”, mooiste “bike” en mooiste “truck”. Verder worden er weer een paar banden opgestookt op de Burn-out strip.

Er zijn diverse stands met American Goodies, American Car & Bike parts, American kleding & accessoires, Modelauto’s, American Food & Drinks te vinden. In de Kids Corner is er speciaal voor de “American Kids” een springkussen, schminken, kids tattoo en een kleurwedstrijd. Verder zijn er natuurlijk diverse Amerikaanse oldtimer en moderne auto’s, motoren en trucks.

Iedereen heeft vrij entree, zowel kijkers als bezitters van Amerikaanse voertuigen. Wil je het weekend blijven dan kan tegen een vergoeding van 17,50 p.p., goed voor 2 x ontbijt, stroom en gratis toegang tot de feesttent(zaterdagavond).

Meer informatie is te vinden op: www.americantukkerday.nl

terug naar voorpagina