• Archief
Oldtimer chauffeurs in het Belgische Mechelen gratis naar de drive-in bioscoop

Oldtimer chauffeurs in het Belgische Mechelen gratis naar de drive-in bioscoop

Ook dit jaar pakt Utopolis in Provinciaal Sport-en recreatiecentrum De Nekker de hele zomer lang uit met de Jimmy’s Drive-In Movies. Filmliefhebbers kunnen er zes weken lang op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond de nieuwste topfilms zien op een sfeervolle festivalweide, compleet met beachbars met cocktails en cava, popcornkramen en zelfs een massagestand. Voor deze 16e editie bokste Utopolis een indrukwekkend programma ineen, met de avant-premières van onder meer One Day, Something Borrowed en Final Destination 5, maar ook komedies zoals Cars 2, The Hangover II en Bad Teacher, en actiefilms zoals X-Men First Class en The Green Lantern.

Bezoekers van de Drive-In Movies zijn welkom vanaf 20 uur voor een cocktail en een snack op de festivalweide in Sportpark De Nekker, de film start telkens om 22 uur. Chauffeurs van een oldtimer van minstens 25 jaar oud mogen gratis binnen, voor hun passagiers geldt het normale tickettarief.

Meer info: www.utopolis.be

terug naar voorpagina