• Archief
Breeje Durp Oldtimer Festival 1 oktober 2011

Breeje Durp Oldtimer Festival 1 oktober 2011

In ‘s-Gravenzande wordt 1 oktober het Breeje Durp Oldtimer Festival gehouden. De Oldtimer Club ‘Het Barrel’ organiseert in het kader van dit festival een rit met oldtimers. Oldtimer auto’s ouder dan voor 1 januari 1987, die APK gekeurd en verzekerd zijn, verzamelen op het Marktplein in het centrum van ‘s-Gravenzande om 09.30 uur. De eerste oldtimer vertrekt om 10.30 uur, om een rit te gaan rijden volgens het bol-pijl systeem. Per persoon betaalt u € 10,00 lid of geen lid hiervan gaat € 5,00 rechtstreeks naar het goed doel, het wordt dit jaar; De Guusje Nederhorst Foundation Guusjenederhorstfoundation.nl

Verder ontvangt u, koffie of thee, een rallyschildje voor op de auto, een routeboek en onderweg een lunch. Bij de start wordt ook nog een foto van de auto gemaakt, deze is na afloop af te halen.

Daarnaast is er dit jaar ook weer een meeting voor brommers en motoren ouder dan 25 jaar, verzamelen om 11.30 uur op het plein voor de Parel. Waarna ook zij een tocht gaan maken door het Westland welke start om 13.30 uur, deelnemen kost u slechts € 2.00 te voldoen op het plein.

Meerijden in uw droom auto?? Een belevenis voor jong en oud. Hebt u of hebben uw kinderen niet altijd de wens gehad om in een snelle sportauto te mogen (mee)rijden? Dit is nu uw kans!! Met deze sponsorrit steunt u ook nog eens het goede doel namenlijk ; De Guusje Nederhorst Foundation Voor slechts € 7.50 per ritje of 2 ritten voor € 12.50 van +/- 5 km door ’s-Gravenzande helpt u het goede doel op een leuke manier. De speciale auto’s voor de sponsorrit zijn te vinden op het marktplein waar het spektakel start om 14.15 uur.

Meer informatie op www.hetbarrel.com

terug naar voorpagina