• Archief
9th Ammy Day 24 juli in Baarlo (L)

9th Ammy Day 24 juli in Baarlo (L)

Zondag 24 juli 2011 is er in de kern van Baarlo (L) weer de ‘Baolderse Ammy Day’. Een spektakel met Amerikaanse klassieke auto’s en motoren in de kern van het kastelendorp. ’s Morgens zal er eerst een toertocht worden gereden van ± 60 km. Nieuw is de USA classic schoolbus die ook mee zal rijden. U kunt zich ’s morgens aanmelden en direct instappen om ook eens met zo’n toertocht mee te gaan.’s Middags zijn de terrassen en de showroom geopend in de kern van Baarlo met echt USA Beer (Budweiser), de echte V8-burgers en live muziek!!

Dit jaar is de 9th Edition en dat beloofd weer nieuwe spectaculaire specials met veel actie! Wederom zijn we trots u deze te mogen aankondigen. Een daarvan is een echte NASCAR uit de USA. Deze zal geregeld gaan rijden en 100% voor kippevel zorgen. Ook is er dit jaar een V8-orgel voor vele unieke klanken!! Voor de liefhebber een must om gezien en gehoord te hebben. En over klanken gesproken, wat dacht u van een Harley Davidson orkest boven in de zaal. Alle Harley’s, Boss Hosses en Indians mogen namelijk hier binnen parkeren en in en uit rijden! Verder zullen de Budweiser-Babes iedereen voorzien van een lekker ‘cool’ flesje bier. Entree is wederom gratis en voor de kids is er een groot springkussen en popcorn en kop van jut.

10:30 uur: Start toertocht (half uur eerder inschrijven, koffie met broodjes liggen klaar)
vanaf 13:30 uur: USA sfeer terras met live muziek en de Bud Babes.

Kijk voor meer informatie op: www.ammyday.nl

terug naar voorpagina