• Archief
Kroon-Oil komt met een lijn olie voor oldtimers

Kroon-Oil komt met een lijn olie voor oldtimers

Zoals vele eigenaren van oldtimer al hebben ervaren passen moderne smeermiddelen niet bij oldtimers, ze zijn immers voor een heel ander doel ontworpen. Omdat er oldtimer zijn in vele soorten heeft de bekende oliefabrikant uit het Overijsselse Almelo, Kroon-Oil een complete lijn klassieke smeermiddelen opnieuw geïntroduceerd; de Classic Oils. Met meer dan honderd jaar ervaring weet Kroon-Oil als geen ander aan welke eisen deze producten moeten voldoen.

Classic Oils producten voldoen aan de originele specificaties, waardoor een veilige en optimale smering van klassieke voertuigen is gegarandeerd. Binnen de productlijn vindt u alle noodzakelijke producten, geheel afgestemd op de specifieke eisen voor nagenoeg alle bouwjaren klassiekers. Zo zijn er o.a. diverse motoroliën, een synthetische olie voor gebruik op het circuit, inloop- en conserveringsolie, Transmission Oils en ATF’s. De authentieke blikverpakking waarin alle Classic Oils producten worden geleverd zijn bovendien een heus collectors item.

Het gebruik van het juiste smeermiddel is van essentieel belang. Met de uitgebreide adviesdatabase op de Kroon-Oil website is gemakkelijk en doeltreffend de juiste product voor vele oldtimers te vinden.

Meer informatie op: www.kroon-oil.com/nl/specialisaties/klassiekers/

terug naar voorpagina