• Archief
Zomertour Cabriotour 4 september 2011

Zomertour Cabriotour 4 september 2011

Op zondag 4 september organiseert Cabriotour.nl voor de vierde editie keer de “Zomertour”. De Zomertour bestaat dit jaar uit een middagprogramma van circa 13:00 – 17:00 uur, en zal plaatsvinden in regio Haaglanden. De tour zal onze bijzondere stoet Cabrio`s ditmaal op ontdekkingsreis sturen richting Het Groene Hart van Nederland, met een combinatie van gezellige dorpjes en mooie groene gebieden.

Uiteraard is er een mooie startlocatie gevonden voor de start en de finish:5 sterren Restaurant Hotel & Spa “Savarin” in Rijswijk, alwaar men ook zal kunnen genieten van een lekkere lunch en/of een heerlijk diner, of natuurlijk een uitgebreid verblijf! Kortom; het belooft wederom een gezellige dag te worden, met Cabriorijders uit de hele Benelux.

Voor meer informatie kijk op: www.cabriotour.nl

terug naar voorpagina