• Archief
Puzzeltocht en oldtimershow De Bilt 10 september 2011

Puzzeltocht en oldtimershow De Bilt 10 september 2011

Op zaterdag 10 september 2011 organiseert de Dorpskerk in De Bilt een autopuzzeltocht voor oldtimers. Naafloop van de puzzeltocht worden de oldtimers geshowd aan het publiek. De puzzeltocht is ongeveer 40 km en gaat door nagenoeg alle kernen van De Bilt. U kunt tijdens deze tocht genieten van de mooie natuur en vele andere zaken die onze gemeente te bieden heeft. De oldtimershow vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat. De Dorpsstraat is hiervoor afgesloten voor het doorgaande verkeer.

De puzzelrit en de oldtimershow zijn een onderdeel van de Dorpskerk Marktdag. De Dorpskerk in De Bilt organiseert jaarlijks de Marktdag, een dag met veel activiteiten rond de Dorpskerk waarvan de opbrengst geschonken wordt aan een goed doel. Dit jaar steunen wij weeskinderen in Windhoek door bij te dragen aan het opbouwen van een structurele maaltijdvoorziening en daarnaast gaat de andere helft naar een bouwgroep die in 2012 vanuit De Bilt naar Nicaragua gaat. De bouwgroep koopt hiervan bouwmateriaal voor het herstellen en herbouwen van huisjes in de sloppenwijken van Masaya een grote stad in Nicaragua.

De inschrijfkosten voor dit evenement bedragen € 10,- per auto. Dit is inclusief lunch en een consumptie tijdens de show voor 1 persoon. Voor elke volgende passagier wordt € 6,- gevraagd.

In 2010 trok de Marktdag meer dan 3500 bezoekers. Meer informatie kunt u vinden op www.dorpskerkdebilt.n/marktdag

terug naar voorpagina