• Archief
11e Internationale Oldtimer Meeting van Wervik 21 augustus 2011

11e Internationale Oldtimer Meeting van Wervik 21 augustus 2011

Zondag 21 augustus 2011 is de Belgische plaats Wervik voor de 11e keer het decor voor de Internationale Oldtimer Meeting van Wervik. Dit oldtimerevenement op en rond de stadsdomeinen Oosthove in het centrum van Wervik wordt gezien als het grootste gratis oldtimertreffen uit België en Noord Frankrijk. Jaarlijks zijn er ruim 450 oldtimers te zien: oldtimer auto’s van alle merken en modellen (pré 1985), antieke traktoren, vintage sportbolides, legervoertuigen, antiek land- en tuinbouwmateriaal, oude motos en bromfietsen, … er is ook een ruime wisselstukken (onderdelen)-, miniaturen- en oldtimer-curiosa-beurs met ruim 70 stands binnen en in open lucht.

Dit evenement vormt hét trefpunt voor oldtimer-fanatici uit binnen- en buitenland, en telde vorig jaar ruim 8000 bezoekers. Dit jaar bent u er vast ook bij: de inkom is gratis voor iedereen, deelname met een oldtimer is bovendien volledig gratis, standplaatsen voor beursstands zijn gratis (beperkt aantal plaatsen binnen en overdekt buiten, onbeperkt aantal plaatsen in open lucht).

Meer informatie: http://oldtimers.in.wervik.be/

terug naar voorpagina