• Archief
44e Nacht van Venlo 8 oktober 2011

44e Nacht van Venlo 8 oktober 2011

Op 8 oktober 2011 vertrekken vanaf 19.41 uur de oldtimers voor de 44e Nacht van Venlo. De Nacht is voor veel liefhebbers van puzzelritten hét jaarlijkse evenement om een nacht lang al puzzelend en zoekend de juiste route te vinden, die de geroutineerde uitzetters van Autosportclub Gaef um Gaas uit Venlo ook dit jaar weer door het Noord Limburgse hebben uitgezet. Nieuw is, dat er een kaartleesklasse voor speciaal voor oldtimerauto’s in de 44e Nacht van Venlo is ingevoerd, de zogenaamde K-klasse. Dit zal een rit volgens het systeem pijlen worden op beginnersniveau. De rit bestaat uit 2 trajecten van circa 3 uur met een uur tussenpauze.

Ook nieuw is, dat inschrijving – buiten de eerdere methode per e-mail – nu ook online kan plaatsvinden via de hieronder aangegeven website. Na aanmelding wordt zo spoedig mogelijk een acceptatiebief en vrijwaringsverklaring per mail teruggezonden.

Meer informatie en inschrijven: www.nachtvanvenlo.nl

terug naar voorpagina