• Archief
2e Oldtimerbeurs Expo Haarlemmermeer 24 en 25 september 2011

2e Oldtimerbeurs Expo Haarlemmermeer 24 en 25 september 2011

Na vele jaren te gast geweest te zijn in Bleiswijk, is in april de Oldtimerbeurs voor het eerst in Vijfhuizen georganiseerd en op 24 en 25 september is de Oldtimerbeurs wederom te gast in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Autoliefhebbers die in het verleden de beurs hebben bezocht, weten dat hier vele oldtimers en klassiekers te bewonderen én te koop zijn. Van compleet gerestaureerde oldtimers tot klassiekers die nog wachten op een restauratie. Natuurlijk mag de echte verzamelaar ook het beursplein niet missen. Bij de verschillende stands zijn ook deze editie onderdelen van bijna alle auto’s, die ooit op het Nederlandse wegennet reden, te koop. Daarnaast vindt de autoliefhebber hier oude tijdschriften, handleidingen, gereedschap, bedrading en miniaturen. Ook diverse automerkenclub, zoals de BMW Club en de PT Cruiser, laten trots hun voertuigen zien tijdens de Oldtimerbeurs in september.

Meer infomrmatie op: www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina