• Archief
Cadillac´s in Cats Old Car Factory museum

Cadillac´s in Cats Old Car Factory museum

Garage Cats is het Friese Witmarsum een bekend begrip. De liefde voor auto’s binnen de familie Cats ver. Met name het Amerikaanse merk Cadillac heeft hun interesse. Zoveel zelfs dat er in de loop der jaren een ware collectie is opgebouwd. De collectie is ondergebracht in een uit 1946 daterend nostalgisch pand in Pingjum, ooit gebouwd door een mechanisatiebedrijf met restanten uit de oorlog, zoals de stellingen van de afsluitdijk die gebruikt zijn voor de dak-construktie.

De collectie omvat naar vele oldtimer Cadillac’s ook een aantal andere merken waaronder een bijzondere nooit in productie genomen Nederlandse sportwagen: de Citeria.

Meer informatie over het museum is te vinden op: www.catsandcaddies.com

terug naar voorpagina