• Archief
Oldtimershow Hulshorst 13 augustus 2011

Oldtimershow Hulshorst 13 augustus 2011

Op zaterdag 13 augustus organiseert Stichting Oldtimer Club Hulshorst weer haar jaarlijkse show- en gezinsdag. Dit alles vindt plaats op het prachtige terrein rondom molen ,,de Maagd” aan de Kapelweg in Hulshorst. Op deze dag zullen vele trotse bezitters van oldtimer tractoren, werktuigen, stationaire motoren, maar ook oldtimer auto’s hun bezit showen. Het merk Ford krijgt deze dag speciaal de aandacht, van dit merk zullen dan ook enkele bijzondere exemplaren te zien zijn,zoals bijvoorbeeld de A Ford, maar ook een Ford Dearborn, de Super Major, County enz. uiteraard zullen ook vele andere merken vertegenwoordigd zijn. Verder zijn er diverse demonstraties van oa. oude ambachten, zoals graan maaien en dorsen zoals in vroeger tijden, ook Heemkundige Vereniging Nuwenspete zal verschillende klederdrachten showen. Daarnaast zal er een oldtimertrekkertrek gehouden worden, is er een gezellig terras en zal er voor de kinderen een springkussen en een draaimolen aanwezig zijn. Kortom een dag voor het hele gezin. De dag begint om 11:00 uur en de dag eindigt om 17:00 uur. De toegang is gratis. M

eer informatie: www.sochulshorst.nl

terug naar voorpagina