• Archief
Midland Classic Show 25 september 2011 Almere

Midland Classic Show 25 september 2011 Almere

Op zondag 25 september organiseert de ‘Stichting Vriendenkring Klassiekers’ weer een ‘Midland Classic Show’. Dit voor de 15e keer groots opgezette oldtimer/klassiekerevenement vindt plaats op de Stadhuispromenademidden in het stadscentrum van Almere-Stad. Het stichtingsbestuur en de vrijwilligers zullen er alles aan doen om te zorgen dat het minstens net zo’n gezellige dag zal worden als alle voorgaande edities.

‘s-Ochtends – bij aankomst – wordt u ontvangen met een vers gezet kopje koffie of thee. Tevens zal er voor u en uw inzittenden gezorgd worden voor de nodige lunch- en consumptiebonnen.

Uiteraard zal ook tijdens deze ‘Midland Classic Show’, zoals al onze trouwe deelnemers inmiddels wel weten, een leuke puzzelrit gereden worden door een mooie- en toeristische omgeving waarbij aan het eind van de dag naast enkele mooie door diverse sponsoren beschikbaar gestelde prijzen de felbegeerde wisselbeker uitgereikt zal worden. Alle winkeliers van het Almeerse stadscentrum hebben op deze dag hun deuren geopend, zodat het evenement ook zeker de moeite waard is om door de dames bezocht te worden. Tevens is een grote stoffenmarkt te bezoeken en staat op de Esplanade de najaarskermis opgesteld.

Deelname staat open voor voertuigen van minimaal 30 jaar of ouder.

Meer informatie en aanmelden via www.vriendenkring-klassiekers.nl

terug naar voorpagina