• Archief
Meeting Dutch Chrysler USA Classic Cars Foundation 25 september 2011

Meeting Dutch Chrysler USA Classic Cars Foundation 25 september 2011

The Dutch Chrysler USA Classic Cars Foundation is een overkoepelende organisatie, ontstaan uit enthousiasme van oud medewerkers van de Chrysler assemblage fabriek te Rotterdam en Chrysler Nederland BV. De Dutch Chrysler USA Classic Cars Foundation organiseert bijeenkomsten voor de eigenaren van een Chrysler Groep klassieker van voor het modeljaar 1986.

Speciaal voor auto uit de Chrysler Groep van voor 1981 is er op zondag 25 september een grote meeting bij het Louwman museum in Den Haag. De meeting begint tussen 10.30 en 11.00 uur. Op het terrein van het museum wordt een show van oldtimer Chrysler gehouden en is er een speciale showroom ingericht in de parkeer garage. In het museum met 230 autos en automobilia is er een presentatie door FiatChrysler (ja, de tijden zijn veranderd) van 2011 Jeeps en de uitreiking van Chrysler classic cars Cup winnaars 2011.

Meer informatie is te vinden op: www.chryslerclassiccars.com

terug naar voorpagina