• Archief
Rock Around the Jukebox 15 en 16 oktober 2011 Autotron

Rock Around the Jukebox 15 en 16 oktober 2011 Autotron

Zaterdag 17 en zondag 18 oktober zal Autotron Rosmalen veranderen in een rock ‘n roll paradijs voor jong en oud tijdens Rock Around the Jukebox.

In het derde weekend van oktober ontmoeten verzamelaars van jukeboxen en flipperkasten elkaar in Autotron Rosmalen. Naast jukeboxen en flipperkasten, vinden liefhebbers hier ook kleding, meubilair, petticoats, roesjesblouses, hoeden, tassen en schoenen uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober is het allemaal te zien en te koop tijdens Rock Around the Jukebox.

In de evenementenhal van Autotron Rosmalen klinkt uit bijna iedere Jukebox muziek vanaf het zwarte vinyl, terwijl aan de andere kant van Autotron Rosmalen live muziek ten gehore wordt gebracht. Op zaterdag en zondag staan The Tonemasters op het podium, een echte sensatie uit Engeland. Van eigen bodem treden Java Guitars en Torello’s Jive Bugs op tijdens Rock Around the Jukebox. Menig vetkuif en petticoat zal de verleiding niet kunnen weerstaan om op de muziek van deze topartiesten te dansen en te swingen.

Rock Around the Jukebox is op zaterdag 15 en zondag 16 oktober geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang.

Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina