• Archief
Britse bruid bouwt haar eigen trouw-Porsche

Britse bruid bouwt haar eigen trouw-Porsche

Toegegeven, auto’s en daarmee ook de oldtimers zijn meestal de hobby van mannen. Maar dat er ook vrouwen zijn die gek zijn op auto’s en oldtimers blijkt wel uit het bericht dat ons uit Engeland bereikte. De 26 jaar oude Megan had zich al jaren geleden voorgenomen dat ze wilde trouwen in een Porsche 356. Om haar droom mogelijk te maken kocht ze zes jaar geleden een moegestreden VW Kever uit 1969 om als donor te dienen voor haar droomauto: een Porsche 356 replica.

Aanvankelijk vorderde het project nog niet erg tot twee jaar geleden ze een huwelijksaanzoek kreeg. Vanaf dat moment ging elk vrij moment in de “Porsche” zitten. Met Kerst en op haar verjaardag vroeg ze niet om parfum of een armband, maar om onderdelen voor haar droomauto. Van de oorspronkelijke Kever bleef niet veel meer dan het chassis over, de rest van de auto inclusief de carrosserie werden nieuw gekocht. De liefde voor auto’s werd haar trouwens met de paplepel ingegoten, haar vader is eigenaar van een garage en de hele familie is gek op auto’s. Het was nog even spannend, maar de deadline is gehaald en Megan kon met haar droomauto naar het altaar.

terug naar voorpagina