• Archief
Museumdagen DAF Museum 1 en 2 oktober 2011

Museumdagen DAF Museum 1 en 2 oktober 2011

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober vinden in het DAF Museum weer de museumdagen plaats. Een jaarlijks terugkerend evenement waar duizenden belangstellenden op af komen. De DAF Museumdagen zijn in de eerste plaats bedoeld voor de vele donateurs van het museum. Zij krijgen gratis toegang, maar iedereen is natuurlijk welkom. Ook is het weekend bedoeld om nieuwe donateurs te werven. Tijdens de DAF Museumdagen is niet alleen de normale collectie te bewonderen, ook vele hobbyclubs- en organisaties geven acte de presence. Uiteraard is de museumwinkel op beide dagen geopend.

“De museumdagen staan dit jaar volledig in het teken van 80 jaar DAF Bus historie“, aldus Ton Cox, manager van het DAF Museum. “We geven een compleet overzicht, van de allereerste, door DAF zelf gebouwde bus tot de allernieuwste bussen en touringcars die ‘Powered by DAF’ zijn. In totaal hopen we zo’n 65 bussen tentoon te kunnen stellen.”

Meer informatie is te vinden op: www.dafmuseum.nl

terug naar voorpagina