• Archief
Jaguar Daimler Lifestylebeurs en Onderdelendag 30 oktober 2011

Jaguar Daimler Lifestylebeurs en Onderdelendag 30 oktober 2011

Op zondag 30 oktober 2011 is het weer tijd voor de jaarlijkse Jaguar Daimler Lifestylebeurs en Onderdelendag van de Jaguar Daimler Club Holland. Op de beurs worden behalve onderdelen ook allerlei mode-gevoelige produkten verkocht, waardoor de beurs aantrekkelijk is geworden voor de hele familie, die we dan ook van harte welkom heten!

Het evenement is uitgegroeid tot een van de belangrijkste dagen op de kalender voor liefhebbers van Jaguars, Daimlers en aanverwante automobilia, met ieder jaar weer stijgende bezoekersaantallen. Ook merken we dat de grenzen vervagen en steeds meer mensen uit omringende landen en leden van andere clubs ons weten te vinden.

Het thema voor de 2011 editie is ‘50 jaar Jaguar E-type’. Enkele modelvarianten zullen tentoongesteld worden. Bij de ingang vindt u een cateraar die u zal laten genieten van de culinaire geneugten uit de Britse keuken. De ‘British Pub’-sfeer wordt pakkend neergezet door live muziek van het duo Two of a Kind en het Piëzo Jazz Trio.

Bedrijven en particulieren bieden op de beurs hun nieuwe- en/of gebruikte onderdelen aan en er is tevens een aanbod van klassieke Jaguars en Daimlers. Verder vindt u er een veelheid aan automobilia in de vorm van boeken, miniatuurauto’s, poetsmiddelen, oldtimerreizen, kunst en kleding. Kunst en Kultuur voor achter het stuur dus.

Meer informatie op www.jdch.nl

terug naar voorpagina