• Archief
12e Internationale Oldtimer Meeting van Wervik 19 augustus 2012

12e Internationale Oldtimer Meeting van Wervik 19 augustus 2012

Zondag 19 augustus 2012 is de Belgische plaats Wervik voor de 11e keer het decor voor de Internationale Oldtimer Meeting van Wervik. Dit oldtimerevenement op en rond de stadsdomeinen Oosthove in het centrum van Wervik wordt gezien als het grootste gratis oldtimertreffen uit België en Noord Frankrijk. Jaarlijks zijn er ruim 600 oldtimers te zien: oldtimer auto’s van alle merken en modellen (pré 1985), antieke traktoren, vintage sportbolides, legervoertuigen, antiek land- en tuinbouwmateriaal, oude motos en bromfietsen. Er is ook een ruim aanbod van wisselstukken (onderdelen)-, miniaturen- en oldtimer-curiosa-beurs met ruim 70 stands binnen en in open lucht. In 2012 is er tijdens dit evenement bijzonder aandacht voor 50 jaar Renault Caravelle.

Dit evenement vormt hét trefpunt voor oldtimer-fanatici uit binnen- en buitenland, en telde in 2011 ruim 10.000 bezoekers. In 2012 bent u er vast ook bij: de inkom is gratis voor iedereen, deelname met een oldtimer is bovendien volledig gratis, standplaatsen voor beursstands zijn gratis (beperkt aantal plaatsen binnen en overdekt buiten, onbeperkt aantal plaatsen in open lucht).

Meer informatie: http://oldtimers.in.wervik.be/

terug naar voorpagina