• Archief
3e BMW Sharknose meeting 26 mei 2012

3e BMW Sharknose meeting 26 mei 2012

Het begon met een groep enthousiaste E21 rijders die door omstandigheden hun vaste evenement kwijt raakten. Door de koppen bij elkaar te steken is het idee voor deze meeting ontstaan en werd het idee al snel werkelijkheid. Na twee succesvolle “Sharknose meetings” in 2010 en 2011, staat dit evenement ook in 2012 weer op de agenda. Op 26 mei 2012 organiseren bmwe21.net en de BMW Coupé Club Nederland gezamenlijk dit grootste evenementen wereldwijd voor youngtimer en oldtimer BMW’s! Een must voor eigenaren en liefhebbers van klassieke en youngtimer BMW’s en mogelijk het grootste evenement van Europa op dit gebied. Unieke modellen, grote onderdelen- en automarkt, taxatie en nog veel meer activiteiten staan op het programma.

Alle oldtimer en youngtimer modellen tot en met E21 3-serie, E23 7-serie, E24 6-serie en E28 5-serie zijn van harte welkom en natuurlijk ook de bijzondere modellen van onder andere Glas, Baur en Alpina uit deze periode.

Meer informatie is te vinden op: www.sharknosemeeting.com

terug naar voorpagina