• Archief
Internationale Oldtimerbeurs Expo Haarlemmermeer 14 en 15 April 2012

Internationale Oldtimerbeurs Expo Haarlemmermeer 14 en 15 April 2012

Na vele jaren te gast geweest te zijn in Bleiswijk, is in april 2011 de Internationale Oldtimerbeurs voor het eerst in Vijfhuizen georganiseerd. Op 14 en 15 april 2012 is de Oldtimerbeurs wederom te gast in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Autoliefhebbers die in het verleden de beurs hebben bezocht, weten dat hier vele oldtimers en klassiekers te bewonderen én te koop zijn. Van compleet gerestaureerde oldtimers tot klassiekers die nog wachten op een restauratie. Natuurlijk mag de echte verzamelaar ook het beursplein niet missen. Bij de verschillende stands zijn ook deze editie onderdelen van bijna alle auto’s, die ooit op het Nederlandse wegennet reden, te koop. Daarnaast vindt de autoliefhebber hier oude tijdschriften, handleidingen, gereedschap, bedrading en miniaturen. Ook diverse automerkenclubs laten trots hun voertuigen zien tijdens.

Meer infomrmatie op: www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina