• Archief
Nationale Taxatiedag 5 november 2011

Nationale Taxatiedag 5 november 2011

Ter gelegenheid van haar 60-jarig jubileum organiseert de Federatie van Taxateurs, Makelaars en Veilinghouders op 5 november 2011 de Nationale Taxatiedag in het Spoorwegmuseum te Utrecht.

Met deze dag wil de Federatie TMV het belang van een juiste vervangingswaarde van roerende zaken én een goede verzekering onder de aandacht brengen. Uit de praktijk blijkt dat meer dan 80 % (!) van de Nederlanders is onderverzekerd waardoor bij brand of diefstal niet het juiste bedrag wordt uitgekeerd.

U kunt kunst, antiek, boeken, zilver, sieraden, prenten, tapijten, muziekinstrumenten of wijn laten taxeren, maar als met een oldtimer komt kan ook die getaxeerd worden door de TMV-taxateurs. U kunt tot maximaal 5 objecten kosteloos van een schatting laten voorzien door één van de 100 gecertificeerde taxateurs.

Meer informatie: www.nationaletaxatiedag.nl

terug naar voorpagina