• Archief
Online register van gestolen oldtimers

Online register van gestolen oldtimers

Een van de bekendste Nederlandse prive detectives Ben Zuidema is in het verleden al vaker succesvol geweest in het opsporen van gestolen oldtimers. Om de kans op het terugvinden van een gestolen oldtimer verder te vergroten is hij nu gestart met een speciale website waar gedupeerden hun gestolen oldtimer op kunnen plaatsen.

De gestolen oldtimer wordt niet alleen op de website geplaatst, maar de melding wordt onmiddellijk naar (inmiddels) 3000 mailadressen en mobiele nummers in binnen- en buitenland alerts gestuurd. Daarnaast wordt dit alert ook via social media zoals Facebook en Twitter gecommuniceerd. Dit alles bij elkaar betekent dat vele oldtimer liefhebbers hun ogen en oren open houden. Wordt een gestolen oldtimer of onderdelen van deze oldtimer ergens aangeboden dan is de kans nu veel groter dat dit wordt opgemerkt. De gouden tip wordt bovendien beloond met 250 euro.

Meer informatie: www.oldtimerslost.com

terug naar voorpagina