• Archief
Hoe lang houdt een auto het vol?

Hoe lang houdt een auto het vol?

Sommige mensen restaureren een oldtimer tot ze in een beter dan nieuw staat verkeren. Het andere uiterste is een auto kopen, 35 jaar lang in rijden en echt alleen het onderhoud plegen dat noodzakelijk is om aan het verkeer te mogen deelnemen. De Duitse heer Rodewald is zo’n iemand. Hij kocht in de jaren zeventig een Opel Rekord Caravan uit 1956 en beperkte het onderhoud tot alleen wat nodig was om door de TUV te komen. Een wasbeurt is al zeker 30 jaar niet meer voorgekomen. De auto ziet er dan ook precies zo uit als een oldtimer waar al decennia lang niet meer naar is omgekeken. Zo’n oldtimer die je in het buitenland nog wel eens ergens op een verlaten erf ziet staan. Het grote verschil is echter dat deze oldtimer nog gewoon rijdt en over een geldig Duits kenteken beschikt. Bijgaande video vonden we op Youtube. De muziek is wellicht niet ieders smaak, maar de beelden wilden we toch graag laten zien!

 

terug naar voorpagina