• Archief
Kamperen in een oldtimercaravan

Kamperen in een oldtimercaravan

Vanaf maart 2012 staan er op de Kennemer Duincamping Bakkum 5 oldtimer caravans die geheel zijn opgeknapt en het comfort bieden van deze tijd. De caravans uit de jaren 50 en 60 zijn in samenwerking met de Stichting tot Behoud van de oldtimer Caravan uitgezocht en klaargemaakt. Natuurlijk worden de caravans geheel de jaren 50 en 60 stijl ingericht. Van het servies, de parasol tot aan de voorraadblikken. Zo zijn er geen luxe keuken apparaten aanwezig en komt weer aan op een handpers voor de sinaasappels en een ouderwetse slagroomklopper.

In plaats van een eigen kookgelegenheid in de caravan wordt er een gezamenlijk Tenthuisje geplaatst. In dit comfortabel ingerichte tenthuisje kunnen ‘oldtimer families’ bij elkaar komen. Hier kunnen gasten genieten van het samen koken, eten of gezellig spelletjes doen aan de ruime houten tafel. Als u zo niet het gevoel krijgt in de tijd te zijn teruggegaan?

terug naar voorpagina