• Archief
Schaalmodellen oldtimercollectie Ralph Lauren

Schaalmodellen oldtimercollectie Ralph Lauren

Zoals al eerder op OldtimerNieuws te lezen was is de beroemde modeontwerper Ralph Lauren een verwoed verzamelaar van oldtimers. Hij bezit dan ook een collectie die bestaat uit zeer exclusieve oldtimers. Van een aantal oldtimers uit zijn collectie zijn nu schaalmodellen uitgebracht. Het gaat om zijn Bugatti 57 SC Atlantic Coupe, de McLaren F1 LM, de Ferrari 250 GTO en zijn Ferrari 250 Testa Rossa. Net als de originele exemplaren zijn de schaalmodellen geen koopjes. De modellen in de schaal 1:8 kosten maar liefst 9.500 dollar per stuk. Het kost dan ook 350 uur om een model te maken. De modellen zijn met behulp van de computer zeer exact op schaal nagemaakt, de maatvoering is tot op de millimeter nauwkeurig. Uiteraard zijn de modellen genummerd. De schaalmodellen zijn alleen verkrijgbaar via Ralph Lauren Home. Een mooi Sinterklaas cadeau voor de echte verzamelaar van exclusieve oldtimermodellen?

terug naar voorpagina