• Archief
Techno-Classica Essen 21 – 25 maart 2012

Techno-Classica Essen 21 – 25 maart 2012

De grootste oldtimerbeurs van Europa staat van 21 maart tot 25 maart 2012 weer op de agenda. Dan vindt namelijk in Essen weer de Techno-Classica plaats. Op 21 maart is de beurs open voor de pers en vakbezoekers, op 22 maart gaan de deuren open voor het grote publiek. De beurs beleeft in 2012 haar 24e editie.

Ook in het komende jaar zal de Techno-Classica haar positie als wereldbeurs van de internationale klassieker-scene verder uitbouwen: in 2011 boekte de beurs een record met maar liefst 178.300 bezoekers. Deze bezoekers kwamen uit 41 landen met daarnaast meer dan 1.150 exposanten uit 28 landen en meer dan 1.100 geaccrediteerde journalisten uit 30 landen heeft de Techno-Classica de grootste internationale uitstraling van alle klassieker-beurzen. Meer dan 200 oldtimer-, youngtimer- en merkenclubs maken met hun fantasievolle en onderhoudend ingerichte clubinformatiestanden de „deel de passie “ – aldus de Techno-Classica woordvoerder – tot het grootste autoclubforum ter wereld. De goede stemming bij de oldtimer-dealers, -restaurateurs en -verzamelaars duiden erop dat ook de TECHNO-CLASSICA 2012 weer een beurs van de superlatieven wordt.

Meer informatie op: www.siha.de

terug naar voorpagina