• Archief
Oldtimer Festival Horst 7 en 8 juli 2012

Oldtimer Festival Horst 7 en 8 juli 2012

Zaterdag 7 en zondag 8 juli staan in 2012 gereserveerd voor de 5e editie van het Oldtimer Festival in Horst aan de Maas. In het jaar van de Floriade verwachten de organisatie rond de 500 deelnemers uit binnen en buitenland.

Op zaterdag zijn er toertochten voor oldtimer auto`s, motoren, bromfietsen en tractoren variërend in lengte van 40 tot 80 km. Met als klapper op zaterdag “The 100 Miles of Limburg” voor oldtimer automobielen

Op zondag staat de gehele dag in het teken van Show & Shine, volop genieten van oldtimer auto’s, motoren, vrachtauto’s, tractoren en brommers. Daarnaast zijn er demonstraties, oude ambachten, stuurmanskunst en natuurlijk veel muziek.

Het Oldtimer Festival in Horst is een evenement waaraan alle oldtimers van 25 jaar en ouder kunnen deelnemen, voor zowel auto`s, motoren, bromfietsen, vrachtwagens, tractoren en leger voertuigen. Ook kit-cars of een gemodificeerd voertuigen jonger dan 25 jaar zijn van harte welkom op het festival.

Tijdens het hele weekend is er bovendien een grote onderdelenmarkt.

Meer informatie is te vinden op: www.oldtimerfestivalhorst.nl

Trackbacks & Pings