• Archief
Oldtimer Evenement Hoornsterzwaag Hemelvaartsdag 17 mei 2012

Oldtimer Evenement Hoornsterzwaag Hemelvaartsdag 17 mei 2012

Een gigantisch spektakel dat zijn weerga niet kent. Tienduizenden bezoekers zijn reeds te gast geweest op dit evenement dat op 17 mei 2012 uni alweer voor de 17e keer wordt gehouden. En ieder jaar weet de organisatie voor nog meer spektakel te zorgen. Uit eerste hand weten we dat dit alles eigenlijk niet teveel is gezegd, u zult er van de ene verbazing in de andere vallen.

Op 17 mei zijn er exclusieve auto’s, oldtimers, trekkers, motoren, vliegtuigen, bromfietsen, landbouwwerktuigen, stationaire motoren en nog veel meer te vinden. De organisatie heeft dit aanbod nog verder aangevuld met een grote onderdelenmarkt, springkussens, kinderquads en minikermis voor de kids. Daarnaast zijn de hele dag door Nederlandstalige artiesten op diverse podia, De Zwarte Gekke Race, grasbaanraces, een veiling, rondvluchten, paramoteurs en bijvoorbeeld powerstep-races te zien en te beleven. Kortom een heel spektakel.

Meer weten over dit bijzondere evenement? Kijk dan op www.oldtimer-evenement.nl

terug naar voorpagina