• Archief
25e Oldtimerdag Vianen 16 juni 2012

25e Oldtimerdag Vianen 16 juni 2012

De Oldtimerdag Vianen wordt gehouden in het fraaie historische centrum van het kleine stadje aan de Lek. Bij het zien van zoveel oude voertuigen geeft dit het beeld alsof de tijd heeft stilgestaan. Het kleine en intieme stadshart is een unieke locatie waar de voertuigen een “acte de presence” zullen geven, alvorens men vertrekt voor een toertocht door de regio.

De Oldtimerdag is in 25 jaar uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste oldtimerevenementen in ons land. De grote diversiteit als ook het zeer hoge niveau van de oldtimers, maakt de dag uniek. Er komen jaarlijks unieke voertuigen die zelden op de weg te zien zijn. Omdat in 2012 de 25e editie plaats vindt, wordt dit aanbod nog eens uitgebreid met onder andere speciale aandacht voor historische hulpverleningsvoertuigen. De organisatie verwacht ook in 2012 meer dan 300 exclusieve voertuigen.

Meer informatie is te vinden op: www.oldtimerdagvianen.nl

terug naar voorpagina