• Archief
Oldtimerdag Noordscheschut 7 juli 2012

Oldtimerdag Noordscheschut 7 juli 2012

Stichting Oldtimerdag Noordscheschut organiseert traditioneeel op de 1e zaterdag van de maand juli een oldtimerdag. De 2012 editie is alweer de tiende editie van deze jaarlijks terugkerende sfeervolle klassieker activiteit in de Schutse contreien. De Oldtimerdag heeft afgelopen jaren goede kritieken mogen ontvangen, wat heeft geleid tot een sterke groei van deelnemers en bezoekers aantallen. Voordeel hiervan is dat het aanbod klassiekers, tweewielers, tractoren, onderdelen en automobilia beduidend toenam.

Ook in 2012 verwacht de organisatie een verdere groei van deelnemers, die voor de bezoekers en deelnemers een dag van hoger niveau en kwaliteit tot gevolg heeft. De Oldtimerdag Noordscheschut biedt opnieuw plaats aan een onbeperkt aantal deelnemers en stands met auto’s, tractoren, motoren, onderdelen, miniaturen, boeken, gereedschappen, bromfietsen en aanverwante artikelen. Dit allemaal gratis zowel voor deelnemers als standhouders. Dit kunnen wij doen door een niet te vergeten groot aantal sponsoren. Wij houden het op de verharde wegen rondom het dorpshuis. Ook worden er weer toertochten gereden onder begeleiding van verkeersregelaars. De toertocht voor de auto’s bedraagd ongeveer 40km, bromfietsen ongeveer 25 km en tractoren ongeveer 20 km. Aan het eind van de dag ontvangt iedere deelnemer een leuke herinnering van zijn of haar voertuig. Noordscheschut ligt op een kilometer afstand van Hoogeveen.

Voor meer informatie en om in te schrijven kijk op www.oldtimerdagnoordscheschut.nl

terug naar voorpagina