• Archief
Oldtimershow St. Nicolaasga 7 juli 2012

Oldtimershow St. Nicolaasga 7 juli 2012

Het begon in 2000 met zo’n tien oude auto’s en vijf tractoren. Het jaar erop kwamen er nog meer. Tijdens de 2010 editie van de inmiddels traditionele Oldtimershow in Sint Nicolaasga (Sint Nyk) waren er meer dan 150 deelnemers aanwezig. Het is daarmee een evenement geworden waar alle liefhebbers van oude techniek aan zijn of haar trekken komt, want naast oldtimers zijn er ook klassieke auto’s, tractoren, bromfietsen, motorfietsen en stationaire motoren te vinden. Ook traditie is ondertussen de brandweershow. In 2005 kwam de combinatie met de tuningshow, niet oud, maar toch bijzonder en ook de combinatie van een oldtimershow en tuningshow is uniek. Ook in 2012 staat de Oldtimershow van Sint Nicolaasga weer op het programma en wel op zaterdag 7 juli. Wederom hoopt de organisatie op een opkomst die het voorbijgaande jaar zal overtreffen.

Meer informatie is te vinden op www.st-nicolaasga.nl

terug naar voorpagina