• Archief
MG onderdelen- en informatiedag 8 januari 2012

MG onderdelen- en informatiedag 8 januari 2012

Voor eigenaren en liefhebbers van de MG begint 2012 goed. Op zondag 8 januari 2012 wordt namelijk de MG onderdelen- en informatiedag gehouden in het Expo-Houten complex. Door het grote succes van de afgelopen paar jaren was de aanvraag naar verkoop ruimte door handelaren in onderdelen en leden van de drie MG clubs zo groot dat de organisatie de grote stap heeft genomen om een extra hal van het Expo-Houten complex erbij te huren. De beurs wordt dus twee maal zo groot.

De organisatie is aan de slag gegaan met een nieuwe opzet en heeft besloten de nieuwe hal hoofdzakelijk te gebruiken voor het plaatsen van auto’s voor de verkoop en de tentoonstelling van de auto’s welke meedingen in de wedstrijd naar de prijs van de “Meest opmerkelijke restauratie 2012”. Hierdoor komt er ruimte vrij in de oorspronkelijke hal welke nu plaats kan bieden aan nieuwe handelaren en stands van leden de drie MG clubs. Verwacht verder handelaren in onderdelen en lifestyle producten en het feest compleet.

Meer informatie op: www.mgcarclub.nl

terug naar voorpagina