• Archief
Filmauto’s op Oldtimerbeurs Rosmalen 4 en 5 februari 2012

Filmauto’s op Oldtimerbeurs Rosmalen 4 en 5 februari 2012

Tijdens de Internationale Oldtimerbeurs bewonderen liefhebbers onder andere auto’s die gebruikt zijn in films en auto’s die de afgelopen vijftig jaar op de Nederlandse snelwegen surveilleerden. Zo ging in 1962 de Algemene Verkeersdienst van de Rijkspolitie voor het eerst met Porsches de weg op. Op 4 en 5 februari 2012 staan vele van deze Porsches in Autotron Rosmalen. Daarnaast kunnen bezoekers ook de allernieuwste Porsche, die speciaal in de kleuren van het KLPD is gespoten, bekijken.

Natuurlijk is op deze beurs nog veel meer te zien. Stonden vorig jaar nog auto’s uit de film ‘New Kids Turbo’ in Autotron Rosmalen, dit jaar zijn de vierwielers die een rol spelen in ‘De Bende van Oss’ te zien. Bezoekers kunnen ook een authentieke oldtimer postbus uit Zwitserland tegenkomen. Vooral het unieke claxonneren van deze bussen is bij menigeen bekend. Een heel ander geluid hoort men vanuit de brullende motoren van de auto’s, die eens deelnamen aan Parijs-Dakar. Of dat geluid ook op 4 en 5 februari ook te horen is, dat verraadt de organisatie nog niet.

Natuurlijk ontbreekt ook tijdens deze Internationale Oldtimerbeurs het gebruikelijk beursplein en restauratieplein niet. Bezoekers kunnen ook deze editie enthousiaste bezitters van Oldtimers zien, die hun auto vertroetelen. Verder vinden bezoekers op het beursplein een enorm aanbod oldtimers, onderdelen en handleidingen.

Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina