• Archief
28e Nationale Oldtimerdag Lelystad 17 juni 2012

28e Nationale Oldtimerdag Lelystad 17 juni 2012

Op zondag 17 juni 2012 vindt voor de 28e keer de Nationale Oldtimerdag plaats in de provinciehoofdstad Lelystad. Naar verwachting vierhonderd veteraan, vintage en oldtimers staan te glimmen en de liefhebbers vergapen zich aan deze rijdende museale collectie. Het motto “Erfgoed dat beweegt” biedt de mogelijkheid deze historische automobielen uit privé bezit te bewonderen. Auto’s afkomstig uit het begin van de autogeschiedenis en uit lang vervlogen jaren. Er is ruimschoots aandacht voor prachtige klassiekers als sportcars, saloons, sedans, open tourers en coupé’s. De organisatie verwacht weer rond de 400 deelnemende oldtimers waar onder andere een toertocht van ongeveer 60 kilometer is uitgezet.

Aanmelden voor dit ieder jaar weer opnieuw uitzonderlijke en vooral gastvrije evenement kan via www.oldtimerdaglelystad.nl Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden.

terug naar voorpagina