• Archief
RDW 28 t/m 30 december 2011 ‘uit de lucht’

RDW 28 t/m 30 december 2011 ‘uit de lucht’

Mocht van plan zijn om in de Kerstvakantie een auto of oldtimer op naam te zetten dan is het goed om te weten dat de RDW van woensdag 28 december 00.00 uur tot en met vrijdagochtend 30 december 06.00 uur zijn computersysteem gaat vervangen waardoor de RDW-dienstverlening grotendeels niet beschikbaar is. Bijna alle diensten, waaronder bijvoorbeeld het op naam zetten van een voertuig, het aanvragen of verlengen van een rijbewijs, het schorsen van een kenteken en het opvragen van een vervangend kentekenbewijs, zijn in die periode niet beschikbaar.

Uitzondering hierop vormt de APK-dienstverlening. De RDW stelt alles in het werk om APK-keuringen bij garages door te laten gaan. De RDW streeft er hierbij naar om APK-afmeldingen door garagehouders vanaf woensdagmiddag 28 december 13.00 uur weer mogelijk te maken.

terug naar voorpagina