• Archief
Scandinavië Expeditie 2012 – low budget avontuur voor het goede doel

Scandinavië Expeditie 2012 – low budget avontuur voor het goede doel

De Scandinavië Expeditie is een onvergetelijke tocht waarbij meer dan 8.500 kilometer afgelegd wordt door Oost-Europa, Rusland en Scandinavië voor het goede doel! De expiditie is niet echt opgezet voor oldtimers, alhoewel die best mee mogen rijden. Als de oldtimer maar niet meer dan 750 euro heeft gekost en de organisatie het daar mee eens is, dan kan er worden gestart. De organisatie belooft in ieder geval een fantastische rit door de prachtige natuur, waarin je één wordt met de omgeving. En een manier om de gastvrijheid in Oost Europa en de grilligheid van Rusland te ontdekken. Verbazingwekkende uitzichten in Finland, het land met de duizend meren en rendieren in Lapland en ervaar het lange licht in het Noorden (Midzomerzon). Tenslotte het indrukwekkende natuurschoon van het ongerepte Noorse landschap en de indrukwekkende Noorse Fjorden.

De Scandinavië Expeditie is een onvergetelijke tocht waarbij meer dan 8.500 kilometer afgelegd wordt door Oost-Europa, Rusland en Scandinavië voor het goede doel. De rit werd in 2011 voor het eerst verreden en was meteen een groot succes. In 2012 staat er dan ook nieuwe editie gepland die zaterdag 14 juli 2012 van start gaat.

Meer informatie op: www.scandinavie-expeditie.nl

terug naar voorpagina